Karierni kotiček

Naši sodelavci in sodelavke so nam pri srcu. Tukaj lahko izveste več o aktualnih temah s HR področja.

Experience Work Day - Študentje obiskali in spoznali HOFER

10.04.2023

Marca smo študentom omogočili, da pobliže spoznajo vsa področja našega podjetja - upravo, logistiko in prodajo. Ob tem je vsak izmed udeležencev preživel tudi eno uro z managerjem oddelka, ki sovpada z njegovim študijem.

Preberi več

HOFER (po)polni delovni čas: krajši delovni čas, polna pokojnina

16.02.2022

Septembra 2020 smo kot prvi slovenski trgovec oziroma delodajalec na slovenskem trgu oblikovali inovativen zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas. Gre za možnost zaposlitve za krajši, povprečno 30-urni delovnik, z vsemi ugodnostmi zaposlitve za polni delovni čas.

Preberi več

HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

30.11.2021

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva.

Preberi več

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Karierno partnerstvo z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani

04.10.2021

Pri HOFERju v okviru kariernega partnerstva že nekaj časa sodelujemo s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (Univerza v Ljubljani). Namen partnerstva je povezovanje študentov s podjetji ter s tem omogočanje neposrednega stika s trgom dela, prepletanje skozi študijski proces pridobljenih konceptov s primeri iz prakse, mreženje in spoznavanje internih procesov podjetij.

Preberi več

  • 1 / 1