Koristni nasveti ob prijavi

Ste našli razpisano delovno mesto, ki vas je navdušilo? Potem je čas, da naredite naslednji korak! S pomočjo naslednjih nasvetov boste lahko oddali najboljšo prijavo in se karseda dobro pripravili na razgovor pri podjetju HOFER.

Prijava, ki odpira vrata

Vaša prijavna dokumentacija predstavlja prvi vtis o vas, saj veliko pove o vašem odnosu do dela in poleg vaših poslovnih kompetenc igra pomembno vlogo pri odločitvi, da vas povabimo na razgovor.

Izkoristite priložnost in nas navdušite.

Ne pozabite ničesar!

Samo popolna prijava je dobra prijava: sporočilen življenjepis v tabelarni obliki s kakovostno fotografijo, zanimivo motivacijsko pismo (odvisno od delovnega mesta) ter relevantna dokazila o izobrazbi in delovnih izkušnjah so ključnega pomena. Ne pozabite "pripeti" vseh zahtevanih priponk.

Kakovost je vaš adut

S svojo prijavo lahko pokažete ogromno! Z dobro oblikovanim besedilom boste na nas naredili vtis, saj boste tako pokazali, da ste v svoje delo vložil trud. Dokumentacijo pripravite skrbno in pazite, da bo ta vsebinsko in oblikovno ustrezna.

Prepričajte s svojo osebnostjo

Kaj je tisto, kar vas dela posebne in zaradi česar izstopate? Katere značilnosti in veščine vas odlikujejo? Zakaj bi morali prav vi delati pri podjetju HOFER? To nas izjemno zanima, saj nam pove veliko o vaši osebnosti in v nas vzbudijo radovednost. Dobro premislite, kaj je tisto, kar bi o vas zagotovo morali vedeti. Pri tem se seveda osredotočite na tisto, kar je bistveno za razpisano delovno mesto.

HOFER, vaša služba in VI

Zakaj bi morali prav vi zasesti to delovno mesto pri HOFERju? Zakaj ste primerni za razpisano delovno mesto? Zakaj prav trgovinska dejavnost? Na ta vprašanja morate odgovoriti že v svojem motivacijskem pismu, pa tudi pozneje, na selekcijskem intervjuju. To vam bo najbolje uspelo, če si boste odgovorili na vprašanje, kaj vas veseli in katere so vaše prednosti.

Vas delovno mesto zanima? To nam pokažite!

Na intervju pridite pripravljeni in nam pokažite, da ste se o podjetju HOFER dobro pozanimali. S postavljanjem vprašanj nam lahko še dodatno pokažete, da vas delo v našem podjetju res zanima. Tako bomo skupaj ugotovili, ali med nami vlada prava kemija.

Iskrenost je pomembna

Iskrenost igra pomembno vlogo, saj lahko le tako ugotovimo, ali se razpisano delovno mesto sklada z vašimi pričakovanji in kvalifikacijami. Zatorej: bodite samozavestni, predstavite svoje izkušnje in nam pokažite, kaj znate. Ne bodite preveč skromni, prav tako pa ne pretiravajte.

Kako se urediti za razgovor?

Ni samo obleka tista, ki naredi človeka. Z urejenim izgledom lahko pozitivno zaokrožite svoj vtis. Pomembno je, da se v svoji obleki počutimo prijetno, zato pri HOFERju sledimo smernicam oblačenja »Business Casual«. Želite na razgovoru imeti oblečene svoje najljubše kavbojke in obute klasične superge? Popolnoma sprejemljivo! Da bo vaš videz primernejši, namesto kratke majice izberite srajco.

Pri nas se tikamo

Ker našo ekipo sestavlja že več kot 2000 sodelavk in sodelavcev po celi Sloveniji, velik poudarek dajemo prijetnemu in prijateljskemu vzdušju. Od trenutka vaše zaposlitve naprej se zato prav vsi med seboj tikamo, ne glede na položaj.