Pogosta vprašanja

Prava pot zame

Imate dodatna vprašanja? Tukaj lahko preberete vse v zvezi z zaposlitvenim postopkom v podjetju HOFER in kako se prijaviti na prosto delovno mesto.

Pogosto zastavljena vprašanja v zvezi s prijavo na prosta delovna mesta:

Ali ste našli delovno mesto v našem podjetju, ki bi vas zanimalo? Ali pa bi se radi samoiniciativno prijavili? Veselimo se vaše prijave s pomočjo spletnega obrazca za prijavo. Zagotavljamo vam hitro in zaupno obdelavo vaše prijave.

Za prijavo pri podjetju HOFER potrebujete življenjepis, motivacijsko pismo (odvisno od razpisanega delovnega mesta) ter bistvena šolska, študijska in službena dokazila.

Vsekakor. V kolikor pri podjetju HOFER trenutno ne najdete primernega delovnega mesta, se lahko prijavite tudi samoiniciativno, vendar ne pozabite navesti želenega delovnega področja ali delovnega mesta.

Vsak kandidat, ki pri podjetju HOFER odda prijavo, v najkrajšem možnem času prejme povratno informacijo o nadaljnjem postopku. V vsakem primeru zelo cenimo trud, ki ste ga vložili v prijavo.

Sodelavce izbiramo s pomočjo večstopenjskega postopka. Vašo prijavno dokumentacijo najprej pozorno pregledamo in preučimo, nato pa se izbirni postopki razlikujejo glede na razpisano delovno mesto. V primeru izpolnjevanja vseh pogojev boste vabljeni na osebni razgovor.

Vse objave delovnih mest na naši karierni spletni strani se dnevno posodabljajo. Takoj, ko je razpisano delovno mesto oddano oz. poteče rok za prijavo, objavo s spletne strani umaknemo.

V večini primerov se zavrnitev nanaša na konkretno razpisano delovno mesto. V kolikor vas pritegne kakšno drugo razpisano delovno mesto, se veselimo vaše ponovne prijave.

Pri delu z občutljivimi podatki, ki so v prijavni dokumentaciji na prosto delovno mesto zagotovo prisotni, želimo biti skrbni in nadvse previdni. Skrb za varstvo osebnih podatkov je eden izmed glavnih razlogov, zakaj prijave kandidatov sprejemamo zgolj preko karierne spletne strani.

Včasih se lahko zaradi morebitne obremenjenosti spletne strani pojavi težava s povezavo do spletnega mesta. Priporočamo vam, da ugasnete računalnik, ter poskusite ponovno.

V kolikor se v podjetju odpre možnost za študentsko delo, to lahko opazite v ponudbi študentskih servisov.