Pot do prijave

Se želite prijaviti na razpisano delovno mesto?
Tu najdete najpomembnejše nasvete in napotke, kako se lotiti iskanja ustreznega delovnega mesta in kako uspešno oddati prijavo. 

Ste svojo prijavo že oddali?
Preberite več o tem, kako poteka prijavni postopek in kakšni so vaši naslednji koraki.

Želimo vam obilo uspeha pri prijavi.

Iščete zaposlitev? Tako se prijavite.

9 korakov do prijave

Ste našli popolno delovno mesto zase, pa ne veste, kako se lotiti prijave? V našem vodniku za prijavo na delovno mesto si preberite več o posameznih korakih in spoznajte proces prijave na delovno mesto pri podjetju HOFER. Da je postopek prijave čim bolj enostaven, je prijava mogoča izključno na spletu. Prijavite se kadarkoli in kjerkoli - tudi, če vas zanima več delovnih mest.

Obiščite našo spletno stran

Nahajate se na spletni strani kariera.hofer.si. S tem je prvi korak že narejen.

Poiščite prosta delovna mesta

Pod zavihkom »Iskanje zaposlitve« najdete prosta delovna mesta. Razpisana delovna mesta osvežujemo dnevno - če je razpis odprt, to pomeni, da za določeno delovno mesto še vedno iščemo pravega kandidata. Pri iskanju si lahko pomagate tudi s filtri, s katerimi seznam prostih delovnih mest prilagodite svojim zahtevam. S klikom na opis delovnega mesta dostopate do vseh podrobnosti o razpisanem delovnem mestu.

Najdite delovno mesto zase

Vam je profil delovnega mesta pisan na kožo? Potem ne izgubljajte časa in kliknite na gumb »Vloži prijavo zdaj«.

Prijavite se

Ste si kdaj v preteklosti že ustvaril svoj profil kandidata na naši strani? Potem se prijavite s svojimi podatki za prijavo.

V primeru, da profila kandidata še nimate in se prijavljate prvič, se najprej registrirajte, pri čemer morate izpolniti vsa obvezna polja. S pomočjo svojega profila kandidata boste lahko spremljali status svoje prijave in boste vedno na tekočem. Brez skrbi: vaši podatki so na varnem in sami odločate o tem, kdo lahko do njih dostopa.

Naložite prijavno dokumentacijo

Ko ste si ustvarili profil, lahko naložite svojo prijavno dokumentacijo, med katero spadajo življenjepis, spričevalo in, če je potrebno, motivacijsko pismo (odvisno od delovnega mesta). Ne pozabite izpolniti vseh obveznih polj.

Shranite prijavo

Če želite svoj profil pred pošiljanjem shraniti, uporabite gumb »Shrani«. Tako je vaša prijava vedno na varnem.

Pošljite prijavo

Čas je da še zadnjič pregledate svojo prijavo. Preverite vse podatke, kliknite na gumb »Prijava« in tako oddajte svojo prijavo.

Potrditev oddaje 

Uspelo vam je! Po prejemu vaše prijave bomo na vaš e-naslov poslali potrditveno sporočilo. Status vaše prijave lahko spremljate na svojem profilu kandidata pod rubriko »Oddane vloge za delovna mesta«.

Povratna informacija

Naša HOFER rekruting ekipa se vam bo v kratkem času oglasila z informacijami glede vaše prijave.

9 korakov do uspešne prijave

Tu si lahko prenesete datoteko z navodili za prijavo na delovna mesta HOFER po posameznih korakih, da jih boste imeli vedno pri roki.

Prenesi PDF

Selekcijski postopek

Nadaljnji potek:

Povratna informacija glede prijave

Po prejemu vaše prijave, se vam bo v roku dveh tednov oglasila sodelavka ali sodelavec iz naše rekruting ekipe. V primeru, da nas je vaša prijava navdušila, vas bomo seveda želeli spoznati tudi osebno.

 

Telefonski razgovor

Glede na okoliščine in razpisano delovno mesto vas pred razgovorom pokličemo, da si že vnaprej medsebojno izmenjamo nekatere informacije. To pomaga tako nam kot tudi vam, da se že vnaprej seznanimo s tem, kakšni so temeljni pogoji.

Razgovor

V naslednjem koraku vas povabimo na razgovor, na katerem se natančneje pogovorimo o vaših pričakovanjih in temeljnih pogojih za zasedbo delovnega mesta.

 

Drugi krog razgovorov 

Če je potrebno, organiziramo dodaten razgovor, na katerem se pogovorimo o morebitnih odprtih vprašanjih in se še bolje spoznamo.