Logistika

Oddelek logistike skrbi, da je pravi izdelek na voljo na pravem mestu ob pravem času. Da bi logistični postopki potekali čim bolj tekoče, znotraj oddelka tesno sodelujejo številne sodelavke in sodelavci, vse od tistih, odgovornih za naročilo izdelkov, pa do tistih, ki načrtujejo ponudbo.

Logistični center

V logističnem centru je glavna in najpomembnejša naloga sodelavk in sodelavcev, da poskrbijo za to, da  je pravi izdelek na voljo ob pravem času na pravem mestu. Za to vsak dan skrbijo številni ekipe vzdolž celotnega procesa: od prevzema in priprave do  izdaje izdelkov.

Logistika in dobavna veriga

Administrativni oddelki logistike in dobavne verige skrbijo za to, da lahko preostale sodelavke in sodelavci v logističnem centru nemoteno opravljajo svoje delo. Spremljajo izdelke na njihovi poti od dobavitelja, z vmesno postajo v našem logističnem centru, do trgovin. Njihova glavna naloga je načrtovanje ustreznih količin izdelkov in razporeditev po posameznih trgovinah.

Področni vodje logistike

Odlikuje jih dobra organizacija in odlično razumevanje ter poznavanje skladiščnega poslovanja in logističnih procesov. V našem logističnem centru se na oddelku vhoda, priprave in izhoda blaga uspešno srečujejo s številnimi zahtevnimi nalogami, kot npr. organizacijo celotnega logističnega centra in ekipe, sodelavcev, koordinacijo transportnih poti in urejanjem pretoka izdelkov skozi logistični center.