VEČ KOT FER PLAČILO V PANOGI

Pri podjetju HOFER se zavedamo, da so sodelavke in sodelavci tisti, ki ustvarjajo podjetje. Že od samega vstopa na slovenski trg smo znani po nadpovprečno visokem plačilu v trgovinski panogi. Pri dobrem delu želimo naše zaposlene spodbujati in pomemben del te spodbude je seveda tudi odlično plačilo.

 

Najvišje zvišanje plač v zgodovini podjetja

Ob vsakem zaključku leta HOFERjevi zaposleni avtomatično napredujejo in prejmejo povišanje plač, v leto 2020 pa pri podjetju HOFER vstopamo s kar 18 % višjimi plačami v prodaji. Naši prodajalci so že zdaj za svoje delo prejemali nadpovprečno plačilo v trgovinski panogi, januar 2020 pa jim bo prinesel dodatno, za HOFER rekordno zvišanje plačila. Prodajalci za 40 ur/teden bodo tako po novem prejeli plačilo, ki za kar 70,1 % presega zakonsko določeno minimalno plačo, del zvišanja pa predstavlja tudi regres v višini 1.700 evrov. Prodajalci, zaposleni za 30 ur/teden, pa bodo prihodnje leto prejeli plačilo, ki kljub skrajšanemu delavniku zakonsko določeno minimalno plačo za polni delovni čas še vedno presega za kar 27,6 %.

 

Višje plače za vse HOFERjeve zaposlene

Zvišanja pa ne bodo deležni le prodajalci. Procentualno enakega dviga bodo deležni tudi naši sodelavci v logistiki, novega leta pa se bodo razveselili tudi ostali sodelavci pri podjetju HOFER Slovenija. Pri HOFERju si namreč, kot že leta do sedaj, želimo ponujati nadpovprečno visoka plačila, in to vsem svojim zaposlenim.

Pri podjetju HOFER verjamemo, da se ravno zaradi zgoraj navedenega in številnih ugodnosti za zaposlene uvrščamo med privlačnejše zaposlovalce v panogi, na kar smo ponosni in za kar si neprestano prizadevamo. Zadovoljstvo potrjujejo tudi naši zaposleni, saj rezultati anonimne ankete kažejo, da je indeks splošnega zadovoljstva v podjetju kar 86 %, to pa HOFER Slovenijo uvršča med najbolj uspešne v celotni HOFER skupini.