Uprava

Številni oddelki, en skupen cilj

HOFER smo sodelavke in sodelavci, ki s skupnimi vrednotami omogočamo uspeh enega najbolj priljubljenih trgovinskih podjetij v Sloveniji. Najrazličnejši oddelki uprave z raznovrstnimi nalogami skrbijo za dogajanje v ozadju. 

Naj se uspešna HOFERjeva zgodba z vami še okrepi. Ste pripravljeni na karierni izziv? Preverite, kateri oddelek v upravi vam je pisan na kožo.

Računovodstvo

Sodelavkam in sodelavcem v računovodstvu so že od nekdaj blizu številke ... Tudi računanja jih nikoli ni strah ... Ker je računovodstvo širok pojem, se naša ekipa deli na blagovno in finančno računovodstvo. Z zanesljivim, natančnim in strokovnim delom prispevajo pomemben delež k uspešnosti podjetja.

Kontroling

Tudi v oddelku kontrolinga se vse vrti okoli številk. Sodelavke in sodelavci s svojo zanesljivostjo in strokovnostjo sodelujejo pri načrtovanju, analizi in obdelovanju finančnih podatkov, pa tudi ugotavljanju pravilnosti in ustreznosti poslovnih procesov na finančnem in poslovno ekonomskem področju. Sliši se zanimivo, kajne? Res je, predvsem pa je zelo odgovorno.

Obračun plač

Osebni podatki, številke in druge informacije o našem najpomembnejšem členu podjetja - sodelavkah in sodelavcih - so tukaj v varnih rokah. Obračunavanje plač, priprava pogodb, urejanje podatkov za kadrovske evidence in poznavanje področja delovnopravne zakonodaje so naloge, ki so jim kos sodelavke in sodelavci v oddelku obračuna plač.

HR

V središču našega delovanja so ljudje ... Sodelavke in sodelavci naše HR ekipe soustvarjajo projekte kot so npr. izobraževanja pod okriljem HOFER AKADEMIJE, dogodke, promocijo zdravja na delovnem mestu SKUPAJ.ZDRAVI. in številne druge. Razvijajo razburljive koncepte blagovne znamke delodajalca in se kot rekruterji podajajo v iskanje in zaposlovanje novih sodelavk in sodelavcev.

Pravna služba

Skrb za varstvo osebnih podatkov, skladnost postopkov z zakonodajo, pregled in priprava pravnih mnenj, dokumentov, pogodb in drugih internih aktov, spremljanje zakonodaje in dobra obveščenost o novostih na pravnem področju. To je le nekaj nalog sodelavk in sodelavcev v pravni službi.

PR

Oddelek PR v središče komunikacijskega vrveža postavlja ljudi; na eni strani kupce in na drugi sodelavke in sodelavce. Skrbijo za interno in eksterno komuniciranje z različnimi javnostmi, od kupcev, zaposlenih, vodstva, dobaviteljev in vseh ostalih deležnikov podjetja. Sodelavke in sodelavci oddelka skrbijo za informacije na različnih komunikacijskih kanalih in tako pomagajo sooblikovati podobo podjetja.

Informacije in pomoč strankam 

Komunikativna in odločna ekipa oddelka, ki vedno najde rešitev za nastalo situacijo in se odlično znajde v vsakodnevni interakciji z našimi kupci. Pozitivno in z veseljem odgovorijo na vsako povpraševanje po izdelkih, vprašanja glede razpoložljivosti, le-teh, sprejmejo in obdelajo reklamacije, pritožbe in seveda tudi pohvale.

Informacijske tehnologije in storitve

Priprava, konfiguracija, implementacija strojne in programske opreme ter testiranje in spremljanje delovanja - to so naloge, ki jih izpolnjujejo sodelavke in sodelavci IT oddelka. Nenehno izboljšujejo naše IT procese, tako da z razvojem informacijske strukture in varnostnih rešitev zagotavljamo optimalno informacijsko okolje znotraj celotnega podjetja.

Marketing - Kampanje in digital

Sodelavci in sodelavke oddelka marketinškega oddelka - kampanje in digital skrbijo za strateško načrtovanje, izvajanje in usklajevanje številnih oglaševalskih aktivnosti. Upravljajo družbena omrežja, spletno prodajo, skrbijo za medijski nastop in so pomemben člen pri gradnji in utrjevanju podobe blagovne znamke HOFER.

Marketing - Print in studio

V oddelku Print in studio sodelavke in sodelavci skrbijo za naš letak in oblikujejo oglaševalske materiale za naše trgovine, v našem grafičnem studiu pa nastajajo številne kreacije, tako za interno kot tudi za eksterno rabo. S svojo kreativnostjo soustvarjajo in oblikujejo našo vizualno HOFER zgodbo.

Odgovorno vodenje podjetja

Vsak od nas lahko deluje na trajnosten način, s skupnimi močmi pa lahko dosežemo še več in tako poskrbimo za naš planet. S tem se strinjajo tudi sodelavke in sodelavci oddelka odgovornega vodenja podjetja, ki sooblikujejo trajnostne projekte podjetja HOFER in oblikujejo načela družbene odgovornosti, katerim smo zavezani. Skupaj poskrbimo za boljši jutri. Že danes.

Oddelek zagotavljanja kakovosti

S posebno skrbjo in predanostjo si sodelavke in sodelavci oddelka za zagotavljanje kakovosti prizadevajo 
za najboljšo kakovost HOFERjevih izdelkov, ki čakajo na policah naših trgovin. V sodelovanju s priznanimi in akreditiranimi zunanjimi institucijami je v ospredju tudi skrb za njihovo varnost in skladnost s predpisi.

Nabava 

Sprejemanje odločitev, ki vplivajo na ponudbo v vseh naših trgovinah širom Slovenije ... Zanimivo, kajne? 
Sodelavke in sodelavci oddelkov nabave so odgovorni za analizo primerljivih izdelkov in korespondenco 
z dobavitelji, skrbijo za zagotavljanje kakovosti izdelkov, upravljajo z izdelki 
iz posebne ponudbe in sodelujejo pri umeščanju vsebin v letak.

NPM

Kaj pravzaprav pomeni kratica NPM? »National project management« je oddelek, ki sodeluje pri otvoritvi novih trgovin, riše postavitve posameznih pozicij izdelkov v trgovinah, izvajajo teste glede prezentacije izdelkov, skrbi za hladilno tehniko, razvijajo, implementira nove materiale v naših trgovinah in še in še.

Strateško načrtovanje

Že poznate našo posebno ponudbo? Glavna naloga sodelavk in sodelavcev v oddelku strateškega načrtovanja je uravnavanje števila naših izdelkov glede na posamezen termin in združevanje izdelkov po tematskih sklopih. So tisti, ki s prve roke vedo, kateri izdelki bodo kdaj v posebni ponudbi.

Investicije

Gradnja, prenova ali tehnično opremljanje trgovin ...  Sodelavke in sodelavci v oddelku investicij so pri zasnovi trgovin priča sprejemanju pomembnih trajnostnih in energetsko učinkovitih odločitev, ki zadevajo tako ustrezna zemljišča kot tudi tehnično opremo.