SKUPAJ.ZDRAVI.

Skrb za zdravje na delovnem mestu pri HOFERju igra pomembno vlogo. Tukaj najdeš več o tem, kako skrbimo za zdravje naših sodelavk in sodelavcev ter za to, da se na delovnem mestu vsi dobro počutijo.

HOFER vsakemu sodelavcu letno vplača 420 € dodatnega pokojninskega zavarovanja

01.02.2023

HOFER vsem sodelavkam in sodelavcem po enem letu zaposlitve prične vplačevati dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje. Namen je preprost: krepitev finančne varnosti sodelavk in sodelavcev v obdobju upokojitve.

Preberi več

HOFERjeva novost: Psihološko svetovanje za vse sodelavce

24.10.2022

Pri HOFERju si želimo imeti zadovoljne sodelavke in sodelavce, zato smo uvedli možnost brezplačnega psihološkega svetovanja. Gre še za enega od ukrepov iz nabora Družini prijaznega podjetja, ki je na voljo vsem sodelavkam in sodelavcem.

Preberi več

TransFERzala - ko osvajamo vrhove, žige in nagrade

18.10.2022

Pri HOFERju smo že drugo leto pripravili nahrbtnike ter se s sodelavkami in sodelavci odpravili osvajati slovenske vrhove. Lani smo v premierni izvedbi projekta TransFERzala osvojili 773 vrhov.

Preberi več

Skupaj migamo: Dogodek ob pričetku projekta

20.10.2021

Oktobra je pri HOFERju zaživel projekt Skupaj migamo, ki je del promocije zdravja na delovnem mestu SKUPAJ.ZDRAVI. V sklopu rojekta smo organizirali izobraževanje za Migi šefice in Migi šefe, ki bodo pomagali ustvarjati zdravo, prijetno in varno delovno okolje.

Preberi več

  • 1 / 1