HOFERjeva novost: Psihološko svetovanje za vse sodelavce

Pri HOFERju si želimo imeti zadovoljne sodelavke in sodelavce, zato smo julija za vse uvedli možnost brezplačnega psihološkega svetovanja. Gre še za enega od ukrepov iz nabora Družini prijaznega podjetja. Ta vsem sodelavkam in sodelavcem, ki želijo premagati izzive, se pogovoriti o morebitnih nesoglasjih ali le izboljšati motivacijo, omogoča pogovor s psihologom oz. psihoterapevtom.

Stalna in hitra dostopnost do psihološke pomoči je izrednega pomena, še posebej, kadar jo nujno potrebujemo. Zato smo pri HOFERju zagotovili popolnoma anonimno, brezplačno in hitro pomoč izkušenih svetovalcev Strokovnega psihološkega centra. Nanje se lahko vsi zaposleni pri HOFERju obrnejo s kakršnimi koli vprašanji - če iščejo rešitve za izzive v službi ali zasebnem življenju, če začutijo željo po spremembi, po globljenem razumevanju skrbi ali nenazadnje boljšem razumevanju sebe.

Naše sodelavke in sodelavci do te pomoči pridejo v štirih hitrih korakih. Najprej pišejo ali pokličejo dežurno linijo omenjenega centra ter jim zaupajo svoje izzive in želje. Na podlagi teh jim izberejo najustreznejšega svetovalca, s katerim se nato v najkasneje treh dneh dogovorijo za prvi pogovor. HOFER vsem sodelavkam in sodelavcem v okviru promocije zdravja na delovnem mestu SKUPAJ.ZDRAVI. zagotavlja 5 brezplačnih ur svetovanja na leto.

Ob tem sodelavkam in sodelavcem ponujamo še številne ukrepe za krepitev zdravja na delovnem mestu, kot so Skupaj migamo, TransFERzala, Zdravstvena polica po HOFER ceni in Skupaj mal’camo.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

Team building za bolj povezano ekipo

15.11.2021

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja.

Preberi več

Skupaj migamo: Dogodek ob pričetku projekta

20.10.2021

Oktobra je pri HOFERju zaživel projekt Skupaj migamo, ki je del promocije zdravja na delovnem mestu SKUPAJ.ZDRAVI. V sklopu rojekta smo organizirali izobraževanje za Migi šefice in Migi šefe, ki bodo pomagali ustvarjati zdravo, prijetno in varno delovno okolje.

Preberi več

TransFERzala - ko osvajamo vrhove, žige in nagrade

18.10.2022

Pri HOFERju smo že drugo leto pripravili nahrbtnike ter se s sodelavkami in sodelavci odpravili osvajati slovenske vrhove. Lani smo v premierni izvedbi projekta TransFERzala osvojili 773 vrhov.

Preberi več