Skupaj migamo: Dogodek ob pričetku projekta

SKUPAJ.ZDRAVI.

Oktobra je pri HOFERju zaživel projekt Skupaj migamo, ki je del promocije zdravja na delovnem mestu SKUPAJ.ZDRAVI. V sklopu projekta bomo v prihodnjih letih pozornost posvečali zdravemu življenjskemu slogu ter varnemu delu sodelavk in sodelavcev, pri čemer nam bodo na pomoč priskočili naše Migi šefice in Migi šefi.

Gre za 120 sodelavk in sodelavcev z različnih področij, ki so prevzeli nalogo ozaveščanja ostalih sodelavcev o pomenu pravilnih gibov/drže, vadbe, varnosti pri delu, zdrave prehrane, dobrih odnosov, zdrave komunikacije itd. Z njihovo pomočjo bomo skupaj poskrbeli za še bolj pozitivno in spodbudno delovno okolje pri HOFERju.

Da bi naše sodelavke in sodelavci kar najbolj samozavestno nastopili svojo novo vlogo internih motivatorjev, smo za njih organizirali enodnevni izobraževalni dogodek v Orehovem gaju, na katerem so obogatili in podkrepili svoje znanje na področjih zdravega življenjskega sloga ter varstva pri delu.

Zunanji predavatelji so udeležencem predstavili teme s področja motivacije, pravilne drže, ergonomije, tehnik dihanja in sproščanja, poseben sklop pa so posvetili aktivnemu odmoru in praktičnim vajam na delovnem mestu. Vsi prisotni so lahko tudi sami preizkusili številne vaje ter dobili ideje, ki jih bodo lahko v prihodnje uporabili pri svojih aktivnostih v vlogi Migi šefov. Poleg tega pa so na dogodku obnovili tudi znanje s področja varstva pri delu.

Migi šefice in Migi šefi iz cele Slovenije so preživeli pester dan v prijetnem ambientu Orehovega gaja. Izvedeli so veliko novega, imeli pa so tudi priložnost, da se v sproščenem vzdušju med seboj bolje spoznajo, spletejo nova prijateljstva in navežejo stike.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Team building za bolj povezano ekipo

15.11.2021

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja.

Preberi več

TransFERzala - ko osvajamo vrhove, žige in nagrade

18.10.2022

Pri HOFERju smo že drugo leto pripravili nahrbtnike ter se s sodelavkami in sodelavci odpravili osvajati slovenske vrhove. Lani smo v premierni izvedbi projekta TransFERzala osvojili 773 vrhov.

Preberi več