18.10.2022

TransFERzala - ko osvajamo vrhove, žige in nagrade

Pri HOFERju smo že drugo leto pripravili nahrbtnike ter se s sodelavkami in sodelavci odpravili osvajati slovenske vrhove. Lani smo v premierni izvedbi projekta TransFERzala osvojili 773 vrhov.

Pri HOFERju smo pohodniški projekt TransFERzala zasnovali v sodelovanju s Planinsko zvezo Slovenije, s katero smo izdali pohodniško brošuro in jo že drugo 'sezono' razdelili vsem sodelavkam in sodelavcem. Ti od spomladi do pozne jeseni osvajajo vrhove in v brošuri zbirajo žige ter se tako potegujejo za nagrade. Te dobijo vsi, ki osvojijo vsaj pet od 30 izbranih vrhov v brošuri.

S tem želimo vse sodelavke in sodelavce spodbuditi h gibanju in še bolj aktivnemu življenjskemu slogu, saj smo prepričani, da preživljanje prostega časa v naravi in na svežem zraku dobro vpliva na naše počutje in zdravje. To pa je tudi eden od ciljev projekta SKUPAJ.ZDRAVI.

V lanski, premierni sezoni TransFERzale, so naše sodelavke in sodelavci osvojili 773 vrhov, največkrat Krim, najvišji vrh TransFERzale 2021 Raduho (2.062 metrov) pa kar 32-krat. Skupna nadmorska višina vseh osvojenih vrhov je bila lani 927.086 metrov, štirim sodelavcem pa je uspelo osvojiti vseh 30 vrhov iz brošure.

Med letošnjimi novostmi TransFERzale je, da se je sodelavkam in sodelavcem pri osvajanju vrhov pridružil Ferdo, ki skrbi za to, da lahko žige zbirajo tudi naši najmlajši.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Team building za bolj povezano ekipo

15.11.2021

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja.

Preberi več

Skupaj migamo: Dogodek ob pričetku projekta

20.10.2021

Oktobra je pri HOFERju zaživel projekt Skupaj migamo, ki je del promocije zdravja na delovnem mestu SKUPAJ.ZDRAVI. V sklopu rojekta smo organizirali izobraževanje za Migi šefice in Migi šefe, ki bodo pomagali ustvarjati zdravo, prijetno in varno delovno okolje.

Preberi več