15.11.2021

Kako do bolj povezane ekipe in sproščenega vzdušja na delovnem mestu? TEAM BUILDING!

Skrb za prijetno delovno okolje

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja. Utrinke s svojih letošnjih team buildingov, ki si jih lahko preberete spodaj, so z nami delili sodelavci z različnih področij.

Družabne utrinke s team buildinga sta z nami delili ekipi HR in Delovnega prava. »Vsak oddelek gradi svojo zgodbo. Naša se je začela nekaj let nazaj in do danes smo postali ponosna ekipa, ki je del celotne HOFER zgodbe. Vsak izmed nas pripomore k dobrim odnosom, vsak prispeva svoj delež znanja in strokovnosti v delo, ki ga opravlja z veseljem, zagnanostjo in željo po uspehu ter dobrih rezultatih za vse nas. V največje veselje pa so nam zagotovo tudi druženja v okviru team buildingov, kjer se ekipno še bolj povežemo.«

Letos se je ekipa odpravila na pohod čez vrh Menine planine, kjer so uživali v čudovitem vremenu in pridobili žig za HOFER TransFERzalo (HOFERjev projekt za promocijo zdravja na delovnem mestu v okviru celostnega programa SKUPAJ.ZDRAVI.). Po odlični malici v Domu na Menini so si popoldan v Gornjem Gradu popestrili z žoganjem, družabnimi igrami in skupno pripravo hrane ter ogromno dobre volje in zabave.

Ekipa iz HOFERjeve trgovine v Rušah je za svoj team building izbrala Whoop areno, kjer so se punce soočile z ugankami, zastavljenimi v sobi pobega. Nad možnostjo, da skupaj preživijo nekaj časa tudi izven delovnega okolja, so bile navdušene: »Teambuilding, ki smo ga preživele v Whoop areni in sobi pobega, je bil zelo navdušujoč, še posebej ker smo rešile uganko sobe pobega na najtežji stopnji, kar je še dodatno pozitivno vplivalo na naš skupinski elan. Potem smo se preselile na bowling stezo, kjer smo priredile pravo tekmo in pokazale nekaj zdravega tekmovalnega duha. Za konec smo se preizkusile še v virtualnem kuhanju in se zoperstavile zombijem ter si ponovno dokazale, da naš moto „ Vsi za enega, eden za vse.“ še kako drži.«

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več