01.03.2023

Korporativno prostovoljstvo in praznično obdarovanje starejših

Sodelavkam in sodelavcem vsako leto krijemo 3 ure prostovoljstva, ki se štejejo v delovni čas. Na ta način jih spodbujamo k dobrodelnim dejavnostim. V prazničnem času smo ponovno pomislili na starejše in razveselili oskrbovance Doma upokojencev Domžale in Slovenske filantropije.

Pri HOFERju se v sklopu iniciative Danes za jutri skozi vse leto vključujemo v različne dobrodelne in trajnostno naravnane projekte. Tudi sodelavke in sodelavce želimo spodbuditi k dobrodelnim dejavnostim, zato jih vsako leto spodbujamo k prostovoljnim akcijam in jim krijemo 3 ure prostovoljstva, ki se štejejo v delovni čas. Gre za nepozabno doživetje s srčno vrednostjo, tako za naše sodelavke in sodelavce kot tudi za okolico, ki ji je pomoč namenjena.

Tako v letu 2021 kot 2022 smo se v prazničnem času odločili, da še dodatno razveselimo in obdarimo varovance Doma upokojencev Domžale ter socialno ogrožene starejše iz Slovenske filantropije. Sodelavke in sodelavci so kupili darila v vrednosti do 10 eur, nato pa so se zbrali v logistiki, kjer so skupaj zapakirali okoli 400 daril. 14 sodelavcev in sodelavk je opravilo 42 ur prostovoljnega dela. Darila so med starostnike razdelili zaposleni Doma upokojencev Domžale in Slovenske filantropije ter jim tako polepšali praznične dni.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

Dan odprtih vrat

24.10.2022

Poleti smo za sorodnike naših sodelavk in sodelavcev znova odprli vrata upravne stavbe in logističnega centra v Lukovici ter jim s Ferdovo pomočjo razkrili, kakšen je delovni vsakdan pri HOFERju.

Preberi več

TransFERzala - ko osvajamo vrhove, žige in nagrade

18.10.2022

Pri HOFERju smo že drugo leto pripravili nahrbtnike ter se s sodelavkami in sodelavci odpravili osvajati slovenske vrhove. Lani smo v premierni izvedbi projekta TransFERzala osvojili 773 vrhov.

Preberi več

Pri HOFERju se splača priporočiti sodelavko ali sodelavca

24.11.2022

Priporočilo za novega sodelavca pri HOFERju nagradimo s 500 evri.

S priporočili tako širimo zanesljivo in odgovorno ekipo, ki šteje že več kot 2.000 sodelavk in sodelavcev. Ti namreč najbolje vedo, kaj pooseblja naše vrednote.

Preberi več