24.10.2022

Na Dnevu odprtih vrat skoraj 200 obiskovalcev

Poleti smo za sorodnike naših sodelavk in sodelavcev znova odprli vrata upravne stavbe in logističnega centra v Lukovici ter jim s Ferdovo pomočjo razkrili, kakšen je delovni vsakdan pri HOFERju.

Dan odprtih vrat se je po dveh letih premora zaradi epidemije vrnil v stilu, saj smo poleti v upravni stavbi in logističnem centru v Lukovici gostili skoraj 200 sorodnikov naših sodelavk in sodelavcev.

Predstavili smo jim, kako poteka delovni vsakdan v HOFERju. Naši obiskovalci so lahko od blizu spoznali vse oddelke v upravi, se sprehodili skozi pisarne in logistični center, kjer so izvedeli, kako izdelki pridejo od skladišča do trgovin, ter se preizkusili kot pokuševalci izdelkov. Seveda jih je ves čas spremljal naš Ferdo, ki je najmlajšim razdelil tudi darila.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

HOFER (po)polni delovni čas: krajši delovni čas, polna pokojnina

16.02.2022

Septembra 2020 smo kot prvi slovenski trgovec oziroma delodajalec na slovenskem trgu oblikovali inovativen zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas. Gre za možnost zaposlitve za krajši, povprečno 30-urni delovnik, z vsemi ugodnostmi zaposlitve za polni delovni čas.

Preberi več

Baby mapa z informacijami za bodoče starše

16.12.2021

Pri HOFERju posebne trenutke naših sodelavk in sodelavcev radi pospremimo z drobnimi pozornostmi. Prav zato vsako sodelavko ali sodelavca, ki pričakuje naraščaj, že od leta 2015 naprej razveselimo s HOFER Baby mapo, v kateri naši bodoči starši prejmejo vse informacije in obrazce, ki jih potrebujejo pred in po prihodu otroka.

Preberi več

TransFERzala - ko osvajamo vrhove, žige in nagrade

18.10.2022

Pri HOFERju smo že drugo leto pripravili nahrbtnike ter se s sodelavkami in sodelavci odpravili osvajati slovenske vrhove. Lani smo v premierni izvedbi projekta TransFERzala osvojili 773 vrhov.

Preberi več