HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva. HOFERjevi ekipi ostaja predana že deveto leto in dan za dnem dokazuje, da je s pozitivnim pogledom na svet, prijaznostjo in z dobrim delom vse mogoče.

Eva je svojo pot pri HOFERju začela kot prodajalka v eni izmed naših številnih trgovin po Sloveniji, kjer je dodobra spoznala način delovanja diskontne trgovine. Nato je napredovala na delovno mesto namestnice poslovodje, julija 2019 pa se je pridružila ekipi administracije na sedežu podjetja, natančneje na oddelku nabave.

Ker je mamica dveh otrok ji ugodnosti, ki so jih pri HOFERju deležni starši, veliko pomenijo. Letos sta se oba otroka udeležila razgibanih angleških počitnic v Kranjski Gori, ki jih sofinancira HOFER, prav tako pa vsako leto z veseljem pričakata darilo, s katerim Dedek Mraz obdari vse otroke sodelavk in sodelavcev. Večino prostega časa Eva posveča konjem, ki so velika strast njene družine. Rada bere, obožuje sprehode v naravi s svojim psom, pogosto pa se odpravi tudi na tek. Ker HOFER svojim sodelavkam in sodelavcem prevzame stroške prijavnine za izbrani športni dogodek, se je že kar nekajkrat udeležila tekaških prireditev.

O delu pri HOFERju je Eva povedala: »Najbolj mi je všeč to, da mi HOFER omogoča dolgoročni razvoj in da me je predano delo pripeljalo do uresničitve moje želje. Vsem, ki se odločajo za menjavo kariere, svetujem, naj preučijo možnosti, ki jih imajo, se ne predajo, zaupajo vase in še naprej dobro opravljajo svoje delo.«

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

HOFER (po)polni delovni čas: krajši delovni čas, polna pokojnina

16.02.2022

Septembra 2020 smo kot prvi slovenski trgovec oziroma delodajalec na slovenskem trgu oblikovali inovativen zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas. Gre za možnost zaposlitve za krajši, povprečno 30-urni delovnik, z vsemi ugodnostmi zaposlitve za polni delovni čas.

Preberi več

Baby mapa z informacijami za bodoče starše

16.12.2021

Pri HOFERju posebne trenutke naših sodelavk in sodelavcev radi pospremimo z drobnimi pozornostmi. Prav zato vsako sodelavko ali sodelavca, ki pričakuje naraščaj, že od leta 2015 naprej razveselimo s HOFER Baby mapo, v kateri naši bodoči starši prejmejo vse informacije in obrazce, ki jih potrebujejo pred in po prihodu otroka.

Preberi več

HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

30.11.2021

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva.

Preberi več