HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva. HOFERjevi ekipi ostaja predana že deveto leto in dan za dnem dokazuje, da je s pozitivnim pogledom na svet, prijaznostjo in z dobrim delom vse mogoče.

Eva je svojo pot pri HOFERju začela kot prodajalka v eni izmed naših številnih trgovin po Sloveniji, kjer je dodobra spoznala način delovanja diskontne trgovine. Nato je napredovala na delovno mesto namestnice poslovodje, julija 2019 pa se je pridružila ekipi administracije na sedežu podjetja, natančneje na oddelku nabave.

Ker je mamica dveh otrok ji ugodnosti, ki so jih pri HOFERju deležni starši, veliko pomenijo. Letos sta se oba otroka udeležila razgibanih angleških počitnic v Kranjski Gori, ki jih sofinancira HOFER, prav tako pa vsako leto z veseljem pričakata darilo, s katerim Dedek Mraz obdari vse otroke sodelavk in sodelavcev. Večino prostega časa Eva posveča konjem, ki so velika strast njene družine. Rada bere, obožuje sprehode v naravi s svojim psom, pogosto pa se odpravi tudi na tek. Ker HOFER svojim sodelavkam in sodelavcem prevzame stroške prijavnine za izbrani športni dogodek, se je že kar nekajkrat udeležila tekaških prireditev.

O delu pri HOFERju je Eva povedala: »Najbolj mi je všeč to, da mi HOFER omogoča dolgoročni razvoj in da me je predano delo pripeljalo do uresničitve moje želje. Vsem, ki se odločajo za menjavo kariere, svetujem, naj preučijo možnosti, ki jih imajo, se ne predajo, zaupajo vase in še naprej dobro opravljajo svoje delo.«

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Pri HOFERju se splača priporočiti sodelavko ali sodelavca

24.11.2022

Priporočilo za novega sodelavca pri HOFERju nagradimo s 400 evri.

S priporočili tako širimo zanesljivo in odgovorno ekipo, ki šteje že več kot 2.000 sodelavk in sodelavcev. Ti namreč najbolje vedo, kaj pooseblja naše vrednote.

Preberi več

Dan odprtih vrat

24.10.2022

Poleti smo za sorodnike naših sodelavk in sodelavcev znova odprli vrata upravne stavbe in logističnega centra v Lukovici ter jim s Ferdovo pomočjo razkrili, kakšen je delovni vsakdan pri HOFERju.

Preberi več

Dan v trgovini za vodilne

18.10.2022

Pri podjetju HOFER nam je pomembno, da ustvarjamo in skrbimo za močne vezi med sodelavkami in sodelavci na vseh področjih delovanja. V maju in juniju smo tako za vse vodilne sodelavce organizirali Dan v trgovini.

Preberi več