HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva. HOFERjevi ekipi ostaja predana že deveto leto in dan za dnem dokazuje, da je s pozitivnim pogledom na svet, prijaznostjo in z dobrim delom vse mogoče.

Eva je svojo pot pri HOFERju začela kot prodajalka v eni izmed naših številnih trgovin po Sloveniji, kjer je dodobra spoznala način delovanja diskontne trgovine. Nato je napredovala na delovno mesto namestnice poslovodje, julija 2019 pa se je pridružila ekipi administracije na sedežu podjetja, natančneje na oddelku nabave.

Ker je mamica dveh otrok ji ugodnosti, ki so jih pri HOFERju deležni starši, veliko pomenijo. Letos sta se oba otroka udeležila razgibanih angleških počitnic v Kranjski Gori, ki jih sofinancira HOFER, prav tako pa vsako leto z veseljem pričakata darilo, s katerim Dedek Mraz obdari vse otroke sodelavk in sodelavcev. Večino prostega časa Eva posveča konjem, ki so velika strast njene družine. Rada bere, obožuje sprehode v naravi s svojim psom, pogosto pa se odpravi tudi na tek. Ker HOFER svojim sodelavkam in sodelavcem prevzame stroške prijavnine za izbrani športni dogodek, se je že kar nekajkrat udeležila tekaških prireditev.

O delu pri HOFERju je Eva povedala: »Najbolj mi je všeč to, da mi HOFER omogoča dolgoročni razvoj in da me je predano delo pripeljalo do uresničitve moje želje. Vsem, ki se odločajo za menjavo kariere, svetujem, naj preučijo možnosti, ki jih imajo, se ne predajo, zaupajo vase in še naprej dobro opravljajo svoje delo.«

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Korporativno prostovoljstvo in obdarovanje starejših

01.03.2023

Sodelavkam in sodelavcem vsako leto krijemo 3 ure prostovoljstva, ki se štejejo v delovni čas. Na ta način jih spodbujamo k dobrodelnim dejavnostim. V prazničnem času smo ponovno pomislili na starejše in razveselili oskrbovance Doma upokojencev Domžale in Slovenske filantropije.

Preberi več

Team building za bolj povezano ekipo

15.11.2021

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja.

Preberi več