Experience Work Day - Študentje obiskali in spoznali HOFER

Marca je v sodelovanju z Adeccom pri nas potekal dogodek Experience Work Day. Vrata v podjetje smo odprli štirim nadobudnim mladim, ki so želeli spoznati, kako poteka dan v uspešnem podjetju.

Študentje so dan pričeli na upravi, kjer smo se skupaj sprehodili čez krajšo predstavitev podjetja, sproščen klepet pa so kandidati nadaljevali v družbi managerjev različnih področij. Da bi spoznali raznolikost zaposlitvenih možnosti, ki jih nudimo, so se nato podali tudi v logistični center, kjer sta svoje delo predstavila področna vodja logistike. Dogodek smo zaključili v eni izmed HOFERjevih trgovin, s pravo delovno izkušnjo regionalnega vodje prodaje.

Jerca je študentka Ekonomske fakultete v Ljubljani in dogodka se je udeležila z namenom, da spozna nove stvari o podjetju HOFER. Poudarila je, da je bila to zanjo neprecenljiva izkušnja: „Najbolj mi je bilo všeč, ko sem se pogovarjala z managerko računovodstva. V spomin se mi je vtisnilo tudi skladišče v Lukovici, v trgovini pa so nam prestavili nov koncept trgovine. Prejela sem ogromno novih informacij in cel dan v podjetju HOFER mi je bil zelo všeč.“

Veseli smo, da smo se lahko predstavili ob tako prijetnem druženju in upamo, da smo pripomogli k nadaljnjim pogumnim korakom na karierni poti vsakega izmed sodelujočih.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

Ob dnevu odprtih vrat letos kar 174 obiskovalcev

05.09.2023

V avgustu je bil za družine HOFERjevih sodelavk in sodelavcev organiziran Dan odprtih vrat v upravno-logističnem centru. Naši obiskovalci so lahko spoznali različne zanimivosti o delovanju našega podjetja.

Preberi več

HOFER smo ljudje: Karierne poti naših sodelavk

30.08.2023

Med več kot 2000 zaposlenimi pri HOFERju večinski delež predstavljajo ženske, ki zasedajo vse vrste delovnih mest, tudi vodstvenih. Med 261 sodelavkami in sodelavci, ki opravljajo delo na vodilnih mestih, je žensk kar 77,8 odstotka. Nekatere izmed njih so nam zaupale svojo izkušnjo.

Preberi več

Kako sta Mojca in Nina izkoristili Sabbatical

19.07.2023

Dalj časa zaposleni pri HOFERju lahko izkoristijo daljšo odsotnost z dela, t.i. Sabbatical. S tem jim omogočamo, da svojo pozornost usmerijo na druga, njim pomembna področja.

Preberi več