Karierno partnerstvo z Ekonomsko fakulteto Univerze v Ljubljani

Pri HOFERju v okviru kariernega partnerstva že nekaj časa sodelujemo s Centrom poslovne odličnosti Ekonomske fakultete (Univerza v Ljubljani). Namen partnerstva je povezovanje študentov s podjetji ter s tem omogočanje neposrednega stika s trgom dela, prepletanje skozi študijski proces pridobljenih konceptov s primeri iz prakse, mreženje in spoznavanje internih procesov podjetij.

Na fakulteti je obenem od pomladi 2021 ena od predavalnic odeta v HOFERjeve barve, med Malo in Veliko dvorano pa je zaživel tudi HOFER kotiček. Z njim so študentje dobili še en prostor za študij, skupno delo, pogovor ali druženje.

Ob začetku novega šolskega leta, je bilo v našem barvitem kotičku še bolj živahno kot običajno, saj so v njem študentke in študentje s pomočjo HOFERjevega kariernega zemljevida ugotavljali, katera je njihova sanjska služba, ter se ob tem okrepčali s HOFERjevimi izdelki.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Dan v trgovini za vodilne

18.10.2022

Pri podjetju HOFER nam je pomembno, da ustvarjamo in skrbimo za močne vezi med sodelavkami in sodelavci na vseh področjih delovanja. V maju in juniju smo tako za vse vodilne sodelavce organizirali Dan v trgovini.

Preberi več

Dan odprtih vrat

24.10.2022

Poleti smo za sorodnike naših sodelavk in sodelavcev znova odprli vrata upravne stavbe in logističnega centra v Lukovici ter jim s Ferdovo pomočjo razkrili, kakšen je delovni vsakdan pri HOFERju.

Preberi več