18.10.2022

Dan v trgovini za vodilne

Pri podjetju HOFER ustvarjamo in skrbimo za močne vezi med sodelavkami in sodelavci z vseh področij - iz prodaje, logistike in uprave. Tako smo maja in junija za vse vodilne organizirali Dan v trgovini. V zadnjih letih so naši vodilni pridobili celovito strokovno znanje na najrazličnejših področjih, sedaj pa smo želeli to znanje povezati tudi z našo ključno dejavnostjo - prodajo.

Osnovni cilj projekta je bil, da več kot 60 vodilnih sodelavk in sodelavcev spozna dnevno rutino v trgovini, spozna ali osveži praktično znanje iz prodaje in ga poveže s svojim strokovnim znanjem. Ob tem pa tudi primerja že opredeljene procese s prakso, išče možnosti za izboljšave, pri svojih prihodnjih projektih oz. delovnih procesih uporabi 'prodajno znanje' ter prenese novo pridobljeno znanje na ekipo sodelavk in sodelavcev.

"Dan v trgovini, ki sem ga preživela s Tatjano, glavno pomočnico poslovodje v naši trgovini Brdo, ter njeno ekipo, je bil pester in zanimiv. Obnovila sem znanje o bistvenih procesih naše glavne dejavnosti, torej prodaje izdelkov našim kupcem, in s Tatjano izmenjala izkušnje glede stičnih točk z našim HR oddelkom. Navdušila sta me organiziranost njihove ekipe in ekipni duh," je svojo izkušnjo po dnevu v trgovini opisala Petra Štrukelj, direktorica HR.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

30.11.2021

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva.

Preberi več

HOFER (po)polni delovni čas: krajši delovni čas, polna pokojnina

16.02.2022

Septembra 2020 smo kot prvi slovenski trgovec oziroma delodajalec na slovenskem trgu oblikovali inovativen zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas. Gre za možnost zaposlitve za krajši, povprečno 30-urni delovnik, z vsemi ugodnostmi zaposlitve za polni delovni čas.

Preberi več

Baby mapa z informacijami za bodoče starše

16.12.2021

Pri HOFERju posebne trenutke naših sodelavk in sodelavcev radi pospremimo z drobnimi pozornostmi. Prav zato vsako sodelavko ali sodelavca, ki pričakuje naraščaj, že od leta 2015 naprej razveselimo s HOFER Baby mapo, v kateri naši bodoči starši prejmejo vse informacije in obrazce, ki jih potrebujejo pred in po prihodu otroka.

Preberi več