24.11.2022

Pri HOFERju se splača priporočiti novo sodelavko ali sodelavca

Imeti najboljšo ekipo je neprecenljivo. Ker se tega v podjetju zavedamo, sodelavko ali sodelavca, ki nam priporoči novega zaposlenega, tudi finančno nagradimo.

Pri HOFERju si prizadevamo ustvarjati prijetno delovno okolje, spoštujemo delo sodelavk in sodelavcev ter zaupamo njihovi presoji. Prav zaradi tega smo med HOFER ugodnosti dodali privlačno finančno spodbudo za tiste, ki nam priporočijo novega zaposlenega. Pogoj je le, da novozaposleni uspešno opravi s šestmesečnim poskusnim obdobjem.

Tako sta na primer na Ninino pobudo v podjetje vstopili Medina in Jerca. Medina je del HOFER družine že več kot 4 leta in je vključena tudi v HOFER (po)polni delovni čas, Jerca pa v oddelku finančnega kontrolinga z veseljem pridobiva nova znanja.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdete tukaj:

HOFER smo ljudje: Evina karierna zgodba

30.11.2021

V samem središču delovanja podjetja HOFER Slovenija so ljudje, ki vsak s svojimi močmi skrbijo, da je HOFER trgovina, v katero radi zahajate. Podjetje danes zaposluje več kot 2000 sodelavk in sodelavcev, ena izmed njih je tudi Eva.

Preberi več

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Dan v trgovini za vodilne

18.10.2022

Pri podjetju HOFER nam je pomembno, da ustvarjamo in skrbimo za močne vezi med sodelavkami in sodelavci na vseh področjih delovanja. V maju in juniju smo tako za vse vodilne sodelavce organizirali Dan v trgovini.

Preberi več