19.07.2023

Kako sta Mojca in Nina izkoristili Sabbatical

Pri HOFERju lahko dalj časa zaposleni izkoristijo možnost daljše odsotnosti z dela, t.i. Sabbatical, in sicer  v trajanju do 6 mesecev. Tak premor od dela sta si privoščili tudi sodelavki Nina in Mojca ter z nami delili nekaj utrinkov s prečudovitih popotovanj.

Mojca je potovala s svojim terenskim vozilom. Najprej je raziskovala severno Bosno in zahodno Srbijo, nato jo je pot vodila prek Črne Gore in Albanije do Grčije. »Hvaležna sem, da sem lahko spontano raziskovala naravne lepote balkanskega polotoka,« je povedala. Uživala je v tamkajšnji kulinariki, imela priložnost spoznati prečudovite ljudi, hkrati pa je usvojila nova znanja in veščine. »Nikoli si nisem mislila, da bom za večerjo jedla ribico, ki sem jo sama ujela,« je dodala.

Tudi Nina je raziskovala svet, Sabbatical pa zaključila s srčno izkušnjo: »Res čudovita izkušnja in hvaležna sem, da mi je podjetje to omogočilo. Moj Sabbatical se je začel v zadnjem tednu junija, ko smo spakirali kovčke ter do zadnjega milimetra zapolnili avto z vso kramo, ki smo jo potrebovali za družinsko kampiranje in popotovanje po Sardiniji. V približno treh tednih smo jo prečesali po dolgem in počez. Naslednja avantura je bila južna Dalmacija (Mljet, Dubrovnik) in Črna Gora, nato pa še Grčija z najmlajšim sinom. Moj Sabbatical je zaokrožila zelo lepa priložnost, ki sem jo lahko izkusila - dekle z mišično distrofijo sem spremljala na poletnem oddihu v Izoli, saj je njena spremljevalka zbolela za covidom. Tako se je stkalo novo srčno prijateljstvo in spoznanje, kako pomembno je živeti življenje vsak posamezen dan.«

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Team building za bolj povezano ekipo

15.11.2021

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja.

Preberi več

Anja pošilja pozdrave iz Avstrije

09.11.2021

Pogovarjali smo se z Anjo Bajuk, ki trenutno opravlja delo managerke oddelka Global Business Coordination v Avstriji. Povedala nam je več o svojem delu pri HOFERju in svojih izkušnjah z delom v tujini. Anjina želja, da se pridruži HOFERju, je bila velika in v podjetje je na mesto regionalne vodje prodaje vstopila leta 2019.

Preberi več

Dan odprtih vrat

24.10.2022

Poleti smo za sorodnike naših sodelavk in sodelavcev znova odprli vrata upravne stavbe in logističnega centra v Lukovici ter jim s Ferdovo pomočjo razkrili, kakšen je delovni vsakdan pri HOFERju.

Preberi več