HOFER pridobil polni certifikat Družini prijazno podjetje

Pri podjetju HOFER se od maja 2021 lahko pohvalimo s polnim certifikatom Družini prijazno podjetje. Od leta 2017, ko smo prejeli osnovni certifikat, smo pri podjetju sprejeli že številne ukrepe za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja naših sodelavk in sodelavcev.

Med ugodnosti, ki so jih deležne naše sodelavke in sodelavci, med drugim spadajo fleksibilen delovni čas, možnost zaposlitve za krajši delovni čas, mapa za bodoče starše oz. tako imenovana Baby mapa, možnost neplačane podaljšane odsotnosti z dela za obdobje do enega leta za novopečene starše, daljša odsotnost z dela za dalj časa zaposlene pri podjetju (t.i. Sabbatical) ...

Poleg tega otroke naših sodelavk in sodelavcev vsako leto z darilom in obiskom razveseli Dedek Mraz, prvošolčki prejmejo darilno vrečko s šolskimi potrebščinami, med poletnimi počitnicami pa podjetje sofinancira letovanja ali tabore za otroke sodelavk in sodelavcev. 😊

Anđa, naša sodelavka iz računovodstva, pravi, da ugodnosti, ki jih HOFER nudi svojim sodelavcem, veliko pomenijo celi njeni družini, saj lahko zaradi njih skupaj preživijo več časa. Anđa je pred vrnitvijo na delovno mesto po porodniškem dopustu izkoristila tudi podaljšano porodniško odsotnost, kar ji je omogočilo, da se je še dodatne štiri mesece intenzivneje posvetila svoji družini. Ugodnosti, ki so ji pri HOFERju najbolj všeč, so fleksibilen delovni čas in različne prireditve ter pozornosti za otroke.

Na pridobitev polnega certifikata Družini prijazno podjetje smo zelo ponosni, saj je še en dokaz več za to, da odgovornost, ki jo čutimo do naših zaposlenih, jemljemo resno. V prihodnje si želimo kakovost delovnega okolja še izboljšati ter poskrbeti za še boljše usklajevanje poklicnega in družinskega življenja naših sodelavk in sodelavcev.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

Team building za bolj povezano ekipo

15.11.2021

Team buildingi so ena izmed ugodnosti, ki jo podjetje HOFER nudi svojim sodelavkam in sodelavcem s preprostim ciljem, da v ekipi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo. Ekipe sodelavcev si vsako leto organizirajo team building po svojem okusu in na takšen način krepijo odnose znotraj ekipe in se bolje spoznajo tudi izven službenega okolja.

Preberi več

Baby mapa z informacijami za bodoče starše

16.12.2021

Pri HOFERju posebne trenutke naših sodelavk in sodelavcev radi pospremimo z drobnimi pozornostmi. Prav zato vsako sodelavko ali sodelavca, ki pričakuje naraščaj, že od leta 2015 naprej razveselimo s HOFER Baby mapo, v kateri naši bodoči starši prejmejo vse informacije in obrazce, ki jih potrebujejo pred in po prihodu otroka.

Preberi več

Pri HOFERju se splača priporočiti sodelavko ali sodelavca

24.11.2022

Priporočilo za novega sodelavca pri HOFERju nagradimo s 500 evri.

S priporočili tako širimo zanesljivo in odgovorno ekipo, ki šteje že več kot 2.000 sodelavk in sodelavcev. Ti namreč najbolje vedo, kaj pooseblja naše vrednote.

Preberi več