Ob dnevu odprtih vrat letos kar 174 obiskovalcev

Tudi letos je v avgustu v upravno-logističnem centru v Lukovici potekal Dan odprtih vrat za družinske člane sodelavk in sodelavcev pri HOFERju. V družbi Ferda si je kar 174 sorodnikov in prijateljev naših sodelavk in sodelavcev ogledalo prostore uprave in logistike in izvedelo številne zanimivosti o HOFERju.

Lukas (7) in Lovro (9) sta si letos prvič ogledala naše prostore in povedala: »Nama je bilo najbolj všeč 'petkanje' s Ferdom, sodelovanje v kvizu, preizkušanje čipsov in smokijev, kolo sreče in spomin, pa električni skiroji v skladišču. Pa ko smo šli v hladilnico, je bilo tako kot v časovnem stroju - najprej je bilo poletje, čez nekaj sekund pa že zima. Komaj čakava, da naslednje leto spet prideva. Najina mami ima res najboljšo službo na svetu.«

Vtise sta delila tudi Erik (10) in Ela (7): »Midva sva se imela zelo lepo! Bilo je zabavno in poučno, sploh kviz. Najbolj nama je bilo všeč kolo sreče, pa tudi pokušanje hrane in - itak - druženje s Ferdom. Je zanimivo videti, kje mami dela, izgleda zelooo zabavno.«

Ob dnevu odprtih vrat letos kar 174 obiskovalcev

05.09.2023

V avgustu je bil za družine HOFERjevih sodelavk in sodelavcev organiziran Dan odprtih vrat v upravno-logističnem centru. Naši obiskovalci so lahko spoznali različne zanimivosti o delovanju našega podjetja.

Preberi več

HOFER smo ljudje: Karierne poti naših sodelavk

30.08.2023

Med več kot 2000 zaposlenimi pri HOFERju večinski delež predstavljajo ženske, ki zasedajo vse vrste delovnih mest, tudi vodstvenih. Med 261 sodelavkami in sodelavci, ki opravljajo delo na vodilnih mestih, je žensk kar 77,8 odstotka. Nekatere izmed njih so nam zaupale svojo izkušnjo.

Preberi več

Kako sta Mojca in Nina izkoristili Sabbatical

19.07.2023

Dalj časa zaposleni pri HOFERju lahko izkoristijo daljšo odsotnost z dela, t.i. Sabbatical. S tem jim omogočamo, da svojo pozornost usmerijo na druga, njim pomembna področja.

Preberi več