11.07.2023

Novo zaposleni v prodaji se lahko že takoj vključijo v HOFER (po)polni delovni čas

Po povišanju plač, regresa, božičnice, nadomestila za malico, jubilejnih nagrad, nagrade za dobro priporočilo sodelavke/-ca in vplačila v 2. pokojninski steber smo pri HOFERju v 2023 za zaposlene v prodaji odpravili pogoj 2 leti aktivne zaposlitve pri podjetju za vključitev v zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas. Od maja dalje se lahko vsak novo zaposleni na področju prodaje v (po)polni delovni čas vključi že ob vstopu v podjetje.

Vključeni v (po)polni delovni čas imajo dogovorjeno krajšo delovno obveznost (v povprečju 30 ur/teden), hkrati pa uživajo vse ugodnosti zaposlitve za polni delovni čas, kot sta polna pokojninska doba in polni regres, ki je v 2023 znašal 1.800 €. 

Konec januarja 2023 je bilo v (po)polni delovni čas vključenih že več kot 97 % vseh HOFERjevih sodelavk in sodelavcev iz prodaje in logistike, ki so izpolnjevali pogoj 2 leti zaposlitve pri podjetju. V model se zdaj vključuje tudi vedno več zaposlenih v upravi.

Lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja v okviru certifikata Družini prijazno podjetje prinaša večje zadovoljstvo zaposlenih. Zadnja anonimna anketa je to potrdila, saj se je indeks splošnega zadovoljstva v podjetju HOFER povišal z že prej visokih 86 % na 89 %, kar HOFER Slovenijo uvršča med najbolj uspešne v panogi.

Več zgodb naših sodelavk in sodelavcev najdeš tukaj:

(PO)POLNI delovni čas na upravi

01.03.2023

Leta 2022 smo (PO)POLNI delovni čas poleg logistike in prodaje uvedli tudi na upravi. Tri sodelavke so nam zaupale, kako zaradi te ugodnosti lažje usklajujejo poklicno in družinsko življenje.

Preberi več

Pri HOFERju se splača priporočiti sodelavko ali sodelavca

24.11.2022

Priporočilo za novega sodelavca pri HOFERju nagradimo s 500 evri.

S priporočili tako širimo zanesljivo in odgovorno ekipo, ki šteje že več kot 2.000 sodelavk in sodelavcev. Ti namreč najbolje vedo, kaj pooseblja naše vrednote.

Preberi več

HOFER (po)polni delovni čas: krajši delovni čas, polna pokojnina

16.02.2022

Septembra 2020 smo kot prvi slovenski trgovec oziroma delodajalec na slovenskem trgu oblikovali inovativen zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas. Gre za možnost zaposlitve za krajši, povprečno 30-urni delovnik, z vsemi ugodnostmi zaposlitve za polni delovni čas.

Preberi več