Svojim sodelavkam in sodelavcem poleg številnih možnosti izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja ponujamo tudi nadpovprečno visoko plačilo in številne druge ugodnosti.

Zaposlitev za nedoločen čas

Vse sodelavce takoj zaposlimo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

Vsak dan sveže sadje in zelenjava

Zdrava in uravnotežena prehrana je pomembna na vseh življenjskih področjih, zato imajo naše sodelavke in sodelavci vedno na voljo brezplačno sveže sezonsko sadje in zelenjavo.

Kava in čaj

Delovni dan si lahko naši sodelavci poživijo z brezplačno kavo in čajem.

Športne prireditve

Gibanje spodbujamo s športnimi dejavnostmi, saj sodelavcem prevzamemo stroške prijavnine in podarimo športno majico.

Dogodki za družine

Družimo se na družinskih dogodkih in skušamo dragocene trenutke, kot na primer prvi vstop otroka v šolo, jubilej in nosečnost, še dodatno polepšati z darilnimi paketi.

SKUPAJ.ZDRAVI.

Zdravje  sodelavcev v podjetju HOFER nam je zelo pomembno. Nudimo celostni program promocije zdravja na delovnem mestu, kjer med različnimi programi zdravstvene preventive tudi krijemo stroške cepljenja proti gripi. 

Priporočilo

HOFER smo ljudje. Želimo si najboljšo ekipo. Našega sodelavca, ki nam je priporočal novega sodelavca, nagradimo s privlačno finančno spodbudo.

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja

S prilagodljivimi zaposlitvenimi modeli in možnostjo zaposlitve za krajši delovni čas, sodelavcem podjetja HOFER ponujamo možnost lažje uskladitve poklicnega in zasebnega življenja.

HOFER AKADEMIJA

Za napredovanje sodelavcev oblikujemo in ponujamo številne možnosti nadaljnjega izobraževanja v okviru HOFER AKADEMIJE. S tem želimo spodbuditi osebnostni razvoj in poklicne sposobnosti naših sodelavcev. 

Dodatno leto po porodniški

Novopečenim staršem po zaključku porodniške odsotnosti ponujamo možnost koriščenja neplačane odsotnosti z dela za obdobje do enega leta.

Sabbatical

Dalj časa zaposleni pri podjetju lahko izkoristijo možnost daljše odsotnosti z dela - tako imenovani "Sabbatical". S tem  omogočamo, da v času daljše odsotnosti z dela sodelavci svojo pozornost usmerijo na druga, njim pomembna področja. 

Zanesljiv delodajalec

Ponosni smo, da lahko sodelavcem nudimo varno zaposlitev v varnem in perspektivnem podjetju. Skupaj stremimo k uspehu in rasti celotnega podjetja.

Team building in novoletna zabava

Želimo si, da med sodelavci vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo, zato organiziramo različne skupinske dogodke kot sta npr. božično-novoletna zabava in teambuildingi.

Korporativno prostovoljstvo

Sodelavce želimo spodbuditi k dobrodelnim dejavnostim, zato jih podpremo s 3 urami, ki štejejo v delovni čas. Gre za nepozabno doživetje s srčno vrednostjo, tako za naše sodelavce kot tudi za okolico, ki ji je pomoč namenjena.

Opremljeni prostori za odmor

Sodelavcem nudimo možnost, da v udobnem okolju preživijo čas odmora. Prostori so opremljeni s kuhinjami, kjer si lahko pripravijo več kot odličen obrok. 

Dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje

Vsem sodelavcem po enem letu zaposlitve pri nas pričnemo vplačevati dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje v višini 30 €. Namen je preprost: krepitev finančne varnosti naših sodelavcev v obdobju upokojitve

Napredovanje skozi plačilne razrede

Sodelavci napredujejo skozi plačilne razrede, saj se jim vsako leto zaposlitve plača samodejno zviša.

Družini prijazno podjetje

Na pridobitev certifikata Družini prijazno podjetje smo zelo ponosni, saj je še en dokaz več za to, da odgovornost, ki jo čutimo do sodelavcev, jemljemo resno in si želimo  izboljšati kakovost delovnega okolja za boljše usklajevanje poklicnega in družinskega življenja.