Svojim sodelavkam in sodelavcem poleg številnih možnosti izobraževanja in nadaljnjega usposabljanja ponujamo tudi nadpovprečno visoko plačilo in številne druge ugodnosti.

Usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja

Uravnoteženo razmerje med delom in prostim časom ni samo podlaga za učinkovito delo, ampak poskrbi tudi za boljše zdravje in zadovoljstvo na delovnem mestu. Podpiramo ga s prilagodljivimi zaposlitvenimi modeli in možnostjo zaposlitve za skrajšani delovni čas.


Vsak dan sveže sadje in zelenjava

Zdrava in uravnotežena prehrana je pomembna na vseh življenjskih področjih, zato imajo naše sodelavke in sodelavci vedno na voljo brezplačno sveže sezonsko sadje in zelenjavo.


Kava in čaj

Poleg sadja in zelenjave sta zaposlenim na voljo tudi brezplačna kava in čaj, ki prebudita duha, spodbudita in pogrejeta zaposlene.


Zaposlenim prisluhnemo

Mnenje sodelavk in sodelavcev nam veliko pomeni, zato med zaposlenimi redno izvajamo ankete. Rezultate temeljito preučimo in po potrebi uvedemo izboljšave. Uvedli smo tudi sistem podajanja predlogov zaposlenih, ki lahko s svojimi zamislimi prispevajo k izboljšanju razmer in rasti podjetja.
Ko določen predlog zaposlenega uresničimo, ta dobi nagrado.


Športne prireditve

Dobra telesna pripravljenost izboljša počutje in zdravje, zato smo se v podjetju Hofer odločili, da prevzamemo strošek prijavnine določenih športnih prireditev, ki bi se jih zaposleni želeli udeležiti. Zaposlenemu, ki se udeleži športnega dogodka, podarimo tudi visokokakovostno Hofer športno majico.


Zdravstvena preventiva

Zdravje naših sodelavk in sodelavcev nam je zelo pomembno. Poleg delavnic, praktičnih izobraževanj o varnosti in zdravju na delovnem mestu in rednih zdravniških pregledov zaposlenim omogočamo tudi prostovoljno cepljenje proti gripi; stroške cepljenja krije podjetje.


Obveščanje zaposlenih

Izmenjava informacij igra v podjetju pomembno vlogo, zato zaposleni najpomembnejše informacije iz vseh oddelkov podjetja najdejo na namiznih stojalih oz. na Infoboardu v prostorih za odmor.


Opremljeni prostori za odmor

Naši prostori za odmor so med drugim opremljeni tudi s kuhinjami, da lahko zaposleni kar najbolje izkoristijo svoj čas za odmor. Pripravijo si lahko tako sendvič kot pravo kosilo.


Dogodki

Zavedamo se, da so temelj uspeha zaposleni. Ker želimo, da med vsemi zaposlenimi vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo, organiziramo različne skupinske dogodke za zaposlene. Ne pozabimo pa tudi na najmlajše, ki jih skupaj s starši v decembrsko-prazničnem času povabimo na obisk dedka Mraza.


Sabbatical

Dalj časa zaposleni pri podjetju lahko izkoristi možnost daljše odsotnosti od dela (Sabbatical). Ta zaposlenemu omogoča, da v tem času svojo pozornost usmeri na druga področja, ki jim morda sicer ne uspe nameniti dovolj pozornosti. Da lahko zaposleni brezskrbno koristi daljši oddih, mu podjetje še pred nastopom odsotnosti za to omogoči ustrezne pogoje.