Več kot FER plačilo v panogi

Pri podjetju HOFER se zavedamo, da so sodelavke in sodelavci tisti, ki ustvarjajo podjetje. Že od samega vstopa na slovenski trg smo znani po nadpovprečno visokem plačilu v trgovinski panogi. Pri dobrem delu želimo naše sodelavke in sodelavce spodbujati, pomemben del te spodbude je seveda tudi odlično plačilo.

V 2024 ponovno višje plačilo za HOFERjeve prodajalke in prodajalce

Naši zaposleni vsako leto avtomatično napredujejo skozi plačilne razrede in prejmejo višje plače, ob tem pa se ob začetku vsakega novega leta razveselijo dodatnega povišanja plač. Tako je bilo tudi leta 2024. V zadnjih štirih letih, torej od leta 2019 do sedaj, smo jim  skupno zvišali plačilo že za več kot 400 evrov bruto. Od januarja 2024 je plača prodajalcev za 30 ur/teden v najvišjem plačilnem razredu 1.503,66 evrov bruto in tako kljub skrajšanemu delavniku še vedno za kar 19,92 % presega  zakonsko določeno minimalno  plačo za polni delovni čas (40 ur/teden), ki je 1.253,90 evrov bruto. Poleg tega bo naše sodelavce letos junija razveselil visok regres v višini 1.800 evrov, decembra pa višja nagrada za poslovno uspešnost - 400 evrov bruto. Podjetje prav tako zagotavlja tudi maksimalno neobdavčeno nadomestilo za prehrano (7,96 €/dan) in vplačilo v 2. pokojninski steber (420 €/leto).

Višje plače v 2024 za vse zaposlene pri HOFERju

Višjih plač se v letu 2024 niso razveselili le prodajalke in prodajalci, temveč tudi sodelavke in sodelavci v logistiki ter ekipe v upravno-administrativnih oddelkih. Pri HOFERju si namreč, kot že leta do sedaj, želimo ponujati nadpovprečno visoka plačila, in to vsem svojim zaposlenim.

Kar 89 % indeks splošnega zadovoljstva

Pri podjetju HOFER verjamemo, da se ravno zaradi zgoraj navedenega in številnih ugodnosti za zaposlene uvrščamo med privlačnejše zaposlovalce v panogi, na kar smo ponosni in za kar si neprestano prizadevamo. Zadovoljstvo potrjujejo tudi naši zaposleni, saj rezultati anonimnih anket kažejo, da se indeks splošnega zadovoljstva povišuje in da je bil v letu 2022 že 89 %.