VEČ KOT FER PLAČILO V PANOGI

Pri podjetju HOFER se zavedamo, da so sodelavke in sodelavci tisti, ki ustvarjajo podjetje. Že od samega vstopa na slovenski trg smo znani po nadpovprečno visokem plačilu v trgovinski panogi. Pri dobrem delu želimo naše zaposlene spodbujati in pomemben del te spodbude je seveda tudi odlično plačilo.

 

Sodelavke in sodelavci v prodaji v zadnjih dveh letih s kar 25% višjim plačilom

Ob vsakem zaključku leta naši zaposleni avtomatično napredujejo in prejmejo povišanje plač, naše prodajalke in prodajalci že od vstopa na slovenski trg let 2005 prejemajo nadpovprečno plačilo v trgovinski panogi. Po lanskoletnem rekordnem zvišanju plač, tudi 2021 prinaša enega najvišjih dvigov plač. Skupno smo tako našim sodelavkam in sodelavcem v prodaji od leta 2019 do 2021 za kar 25 % dvignili plače. Od januarja 2021 dalje tako plačilo prodajalcev za 30 ur/teden v najvišjem plačilnem razredu znašalo 1.284,00 evrov. Tako kljub skrajšanemu delavniku zakonsko določeno minimalno plačo za polni delovni čas (40 ur/teden) še vedno presega za kar 25,4 %. Poleg tega jih bo tudi letošnjega junija razveselil regres v višini 1.700 evrov.

 

Tudi v 2021 višje plače za vse HOFERjeve sodelavke in sodelavce

Zvišanja pa tudi tokrat ne bodo deležni le prodajalke in prodajalci. Dviga plač bodo deležne tudi naše sodelavke in sodelavci v logistiki, pa ekipe v upravno-administrativnih oddelkih. Pri HOFERju si namreč, kot že leta do sedaj, želimo ponujati nadpovprečno visoka plačila, in to vsem svojim zaposlenim.

Pri podjetju HOFER verjamemo, da se ravno zaradi zgoraj navedenega in številnih ugodnosti za zaposlene uvrščamo med privlačnejše zaposlovalce v panogi, na kar smo ponosni in za kar si neprestano prizadevamo. Zadovoljstvo potrjujejo tudi naši zaposleni, saj rezultati anonimne ankete kažejo, da je indeks splošnega zadovoljstva v podjetju kar 86 %, to pa HOFER Slovenijo uvršča med najbolj uspešne v celotni HOFER skupini.