Ugodnosti za sodelavce

Prepričani smo, da je "več kot fer" plačilo pomembno, dodatna skrb za zdravje, zadovoljstvo in ravnovesje med poklicnim in zasebnim življenjem pa še bolj! Zato dajemo poudarek temu, da se HOFERjeve sodelavke in sodelavci na delovnem mestu počutijo prijetno in z veseljem dodajo svoj prispevek k uspešnosti podjetja. Že več kot 2000 sodelavk in sodelavcev piše uspešno zgodbo našega podjetja. Poleg nadpovprečnega plačila v trgovski panogi in številnih HOFER ugodnosti jim želimo nuditi čim boljše delovne pogoje tudi za lažje usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Našim sodelavcem nudimo ...

Zaposlitev za nedoločen čas

Vse sodelavke in sodelavce takoj zaposlimo za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

(Po)polni delovni čas

Zaposlitveni model HOFER (po)polni delovni čas omogoča zaposlitev za polni delovni čas z dogovorjeno krajšo delovno obveznostjo. To pomeni, da naši zaposleni delajo krajši delovni čas, vendar so zaposleni za polni čas. Tako jim pripadajo pravice zaposlitve za polni delovni čas, šteje se jim polna pokojninska doba, pripada pa jim tudi polni regres. Na takšen način naše sodelavke in sodelavci lažje usklajujejo poklicno in zasebno življenje.

Družini prijazno podjetje

Na pridobitev polnega certifikata Družini prijazno podjetje smo zelo ponosni, saj je še en dokaz več za to, da odgovornost, ki jo čutimo do sodelavk in sodelavcev, jemljemo resno in si želimo izboljšati kakovost delovnega okolja za boljše usklajevanje poklicnega in zasebnega življenja.

Sabbatical

Dalj časa zaposleni pri podjetju lahko izkoristijo možnost daljše odsotnosti z dela - tako imenovani "Sabbatical". S tem  omogočamo, da v času daljše odsotnosti z dela sodelavke ali sodelavci svojo pozornost usmerijo na druga, njim pomembna področja.

Dodatno leto po porodniški

Novopečenim staršem po zaključku porodniške odsotnosti ponujamo možnost koriščenja neplačane odsotnosti z dela za obdobje do enega leta.

Dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje

Vsem sodelavkam in sodelavcem po enem letu zaposlitve pri nas pričnemo vplačevati dodatno kolektivno pokojninsko zavarovanje v višini 35 €. Namen je preprost: krepitev finančne varnosti naših sodelavcev v obdobju upokojitve.

Napredovanje skozi plačilne razrede

Sodelavke in sodelavci avtomatično napredujejo skozi plačilne razrede, saj se jim vsako leto zaposlitve plača samodejno zviša.

Priporočilo

HOFER smo ljudje. Želimo si najboljšo ekipo. Našo sodelavko ali sodelavca, ki nam priporoči novega zaposlenega, nagradimo s privlačno finančno spodbudo.

SKUPAJ.ZDRAVI.

Zdravje sodelavcev nam je v podjetju HOFER zelo pomembno, zato v sklopu promocije zdravja na delovnem mestu nudimo vrsto aktivnosti: Migi minute, namenjene aktivnemu odmoru, Migi šefi, ki skrbijo za izvajanje Migi minut, TransFERzala - planinska knjižica, …

Vsak dan sveže sadje in zelenjava

Zdrava in uravnotežena prehrana je pomembna na vseh življenjskih področjih, zato imajo naše sodelavke in sodelavci vedno na voljo brezplačno sveže sezonsko sadje in zelenjavo. 

Kava in čaj

Delovni dan si lahko naše sodelavke in sodelavci poživijo z brezplačno kavo in čajem. Da čas odmora preživijo v udobnem okolju, so sodelavkam in sodelavcem na voljo dobro opremljene kuhinje, kjer si lahko pripravijo več kot odličen obrok.

Športne prireditve

Gibanje spodbujamo s športnimi dejavnostmi, saj sodelavkam in sodelavcem prevzamemo stroške prijavnine za izbrani dogodek ter jim podarimo športno majico.

HOFER AKADEMIJA

Za rast sodelavk in sodelavcev oblikujemo in ponujamo številne možnosti nadaljnjega izobraževanja v okviru HOFER AKADEMIJE. S tem želimo spodbuditi osebnostni razvoj in poklicne sposobnosti naših sodelavk in sodelavcev.

Korporativno prostovoljstvo

Sodelavce želimo spodbuditi k dobrodelnim dejavnostim, zato jih vsako leto spodbujamo k prostovoljnim akcijam in jim krijemo 3 ure prostovoljstva, ki se štejejo v delovni čas. Gre za nepozabno doživetje s srčno vrednostjo, tako za naše sodelavke in sodelavce kot tudi za okolico, ki ji je pomoč namenjena.

Teambuildingi in novoletna zabava

Želimo si, da med sodelavkami in sodelavci vlada prijetno timsko vzdušje in zadovoljstvo, zato organiziramo različne skupinske dogodke, kot sta npr. božično-novoletna zabava in teambuildingi.

Dogodki za družine

Družimo se na družinskih dogodkih in skušamo dragocene trenutke, kot na primer prvi vstop otroka v šolo, jubilej in nosečnost, še dodatno polepšati z darilnimi paketi.

Zdravstvena polica po HOFER ceni

Zdravje je ena najpomembnejših vrednot, zato je vsem sodelavkam in sodelavcem po ugodnejši ceni na voljo kolektivno zdravstveno zavarovanje, ki omogoča hitrejši dostop do specialističnih zdravstvenih storitev.

Psihološko svetovanje

Psihološko blagostanje je pomemben vidik življenja in dela vsakega posameznika. Pri HOFERju zato vsem sodelavkam in sodelavcem nudimo dostop do psihološkega svetovanja.