Mednarodna kariera

Nadarjenim in ambicioznim posameznikom ponujamo številne karierne možnosti tudi zunaj meja Slovenije. Ker smo del mednarodne poslovne skupine ALDI SÜD, se mladim menedžerjem največja priložnost za razvoj kariere ponuja predvsem v Avstriji, Veliki Britaniji, Švici, Avstraliji, ZDA ter na Irskem in Madžarskem.
Mednarodna izmenjava zaposlenih okrepi zavedanje o raznolikosti, doprinese k osebnostni rasti in predstavlja pomemben del uspešnega razvoja podjetja.

Privlačne možnosti napredovanja

Za to, da smo eden od vodilnih trgovcev na trgu, se lahko ne nazadnje zahvalimo tudi svojim zaposlenim, ki so nadpovprečno sposobni in prizadevni.

Vodilni kader srednjega in višjega vodstva izobražujemo posebej skrbno. Vodilna mesta praviloma zasedajo ljudje, ki so bili že predhodno zaposleni v našem podjetju. Prizadevnim in obetavnim posameznikom so s tem vrata našega podjetja vedno odprta.

Strokovnost

Vsak strokovnjak mora poglabljati znanje na svojem področju delovanja. Strokovnjaki v našem podjetju nenehno osvajajo nova znanja, zato odločilno prispevajo k uspehu podjetja. Z vse višjo stopnjo strokovnosti prevzemajo vse več odgovornosti.