Več kot 1.500 sodelavcev v trgovinah si dan za dnem prizadeva za to, da bi naši kupci nakupovali z zadovoljstvom. Prodajalke in prodajalci ter poslovodje in poslovodkinje poskrbijo, da prodaja vsak dan poteka tekoče.

Tako delo zahteva izpolnjevanje najrazličnejših meril. Za spoštljiv odnos do drugih in razumevanje potreb naših kupcev je bistven izostren čut za sočloveka. Ta je pogoj za eno od naših ključnih načel: pri nas je v središču delovanja človek. V trgovinah veliko pozornosti namenjamo tudi kakovosti izdelkov, ustrezni predstavitvi blaga na policah in čistoči. Naše sodelavke in sodelavci zato večkrat na dan preverjajo neoporečnost izdelkov ter skrbijo za čiste prodajne prostore in zagotavljanje zadostne količine blaga na policah.

V sklopu načel našega podjetja smo jasno začrtali trajnosten način delovanja, zato si med drugim prizadevamo, da z našimi živili ne ravnamo razsipno. Ključno vlogo pri tem igrajo poslovodje v trgovinah, saj so odgovorni za naročanje ustrezne količine blaga, ki bo dostavljena v poslovalnice. Odgovorni so tudi za sodelavke in sodelavce, saj vodijo prodajno ekipo v trgovini in skrbijo za razporejanje dela.

Za naše trgovine torej iščemo ljudi, ki jih prodaja veseli, so vedno pripravljeni poprijeti za delo in so dobri poznavalci ljudi.

Trenutno razpisana delovna mesta najdete tukaj. Veselimo se vaše prijave!